
פירוגי תפוחי אדמה וגבינה
הפירוגי שלנו מאוד עדינים. מלית רכה, עשויה תפוחי אדמה מובחרים גבינת קוטג׳ פולנית אמיתית ובצל מטוגן. עטופה בבצק רך עדין ודק. כל כך פשוט וטעים !!! צמחוני..
רכיבים: תפוחי אדמה, גבינת קוטג' חצי שומן, קמח חיטה, בצל, שמן , מלח, פלפל שחור.
פירוגי כרוב ופטריות
כרוב כבוש מבושל עם פטריות טריות ופטריות יער מיובשות ומתובל במלח, פטרוזיליה ופלפל. טעם מסורתי ייחודי. טבעוני
רכיבים: כרוב כבוש, פטריות, בצל, קמח חיטה,שמן, מלח, פטרוזיליה, פלפל שחור.


פירוגי אוכמניות
שום דבר לא יצבע את השפתיים של ילדינו כמו גרגרי היער האמיתיים שלנו.
ולכל אחת מהפירוגי שלנו יש קומץ מהפירות הבריאים האלה. כמו כל המוצרים שלנו ... בלי שום תוספות סוכר וטבעוני
רכיבים: אוכמניות, קמח חיטה, שמן .
פירוגי תפוחי אדמה ובצל מטוגן
אלו הפירוגי שצובטים לנו בלב, מעוררים זכרונות של בית ותרבות שכמעט אבדה.
רכיבים: תפוחי אדמה, בצל מטוגן, קמח, שמן מלח ופלפל.


פירוגי תפוחי אדמה ופטריות
פירוגי תפוחי אדמה נפלא,, עם תוספת נפלאה של פטריות עטוף בבצק רך ועדין היה האהוב עלינו מאז שאני זוכרת את עצמי.
כולם אוהבים את הפינוק הטבעוני הזה!
רכיבים: תפוחי אדמה, פטריות טריות, קמח, שמן מלח ופלפל.
פירוגי כוסמת ופטריות
הטעם הייחודי של הכוסמת מבושלות יחד עם הפטריות הטריות יוצרות טעם של בית.
לאחרונה גיליתי שכופתאות כוסמת הן המומחיות באזור לובלסקי.
הם נקראים זמוש'קי (זמושץ ') ולפעמים לובלסקי (מלובלין)
רכיבים: כוסמת, פטריות, בצל, קמח חיטה, שמן זית ותבלינים.


פירוגי גבינה (לא מתוקה)
אין יותר טעם של אמא מזה. תתכוננו לחזור בזמן לטעם של הילדות. כשתטעמו את הפירוגי עם גבינת האיכרים. מועבר במספר דורות, המתכון הזה הוא אותנטי וכל כך טעים!
רכיבים: גבינה, קמח חיטה, שמן זית ותבלינים.
פירוגי תרד וגבינה מלוחה
מילוי תרד וגבינה שמתמזגים זה בזה בצורה מושלמת.
מילוי המבושל יחד עם שום טרי, טעים ובריא.
את הפירוגי האלה אוכלים עם האהובים או לא מתנשקים.
רכיבים: תרד, גבינה, בצל, קמח חיטה, שמן זית ותבלינים.

איך אתם אוהבים את הפירוגי שלכם?

לשתי מנות של כ 15 פירוגי קפואים הרתיחו לפחות 2 ליטר מים בסיר גדול. כשהמים מבעבעים הוסיפו את הפירוגי הקפואים והרתיחו אותם עד שכולם צפים, ואז למשך 1-2 דקות נוספות גורפים את הפירוגי בעזרת כף מחוררת ומגישים.
-
זכרו שהפירוגי הקפואים כבר מבושלים לחלוטין, כך שאתם באמת רק צריכים לחמם אותם.
-
אם אתם מתכננים להרתיח ואז להקפיץ את הפירוגי תוכלו להוציא אותם מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ברגע שכולם צפים ישר למחבת עם בצל מטוגן מראש ולטגן קלות.

בישול במים
האופצייה הקלאסית

לטיגון הפירוגי ישר מהמקפיא או אחרי הרתחה, מחממים כ-50 ג׳ חמאה, שמן זית, או שילוב של השניים במחבת גדולה על אש בינונית. את הפירוגיות בתבנית ובשלו אותם עד שהם רכים, מחוממים ומשחימים קלות מאוד. הופכים אותם באופן קבוע בזמן הבישול.
-
ישר מהמקפיא בדרך כלל ייקח בערך 8-10 דקות לבשל כ 15 פירוגי.
- אם כבר בישלתם את הפירוגי הקפואים , 2-3 דקות עד שהן משחימות קלות.

מטוגנים קלות

לחלופה מעט יותר פריכה.
חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס והניחו כ 15 פירוגי קפואים על גבי תבנית נייר אפייה משומנת קלות בתרסיס בישול. אופים במשך 18-20 דקות, הופכים פעם אחת אחרי 10 דקות עד שהפירוגי משחימים מעט.

צלויים בתנור

אם אתם אוהבים את הפירוגי ממש פריכים. מחממים בסיר גדול ועמוק שמן ומוסיפים בזהירות את הפירוגי הקפואים בעזרת כף מחוררת. מטגנים לפחות 4 דקות (עד שכולם צפים), מוציאים אותם מהשמן ומניחים אותם על צלחת מרופדת במגבת נייר.
